Agricultura

În acest moment este 0 post liber disponibil în sectorul agricol.
Cau╚Ťi de lucru ├«ntr-o ferm─â ├«n str─âin─âtate? Qbis ├«╚Ťi poate oferi diferite joburi la ferme din Olanda.

Sectorul agricol din Olanda este un sector foarte important din cadrul economiei olandeze. În cadrul sectorului agricol Qbis îţi oferă mai multe posturi disponibile. De la lucrul cu bovine cum ar fi mulgător de vaci sau lucrător în ferme de porci, până la lucrul cu plante în sere și pe câmp.

Cititi mai mult

Lucrul în sectorul agricol în străinătate

Dac─â vrei s─â lucrezi ├«n sectorul agricol din str─âin─âtate ├«nseamn─â c─â va trebui s─â ai o atitudine proactiv─â. Trebuie s─â munce┼čti mult ├«n acest sector. Dac─â lucrezi ├«n sectorul agricol din Olanda po╚Ťi lucra ├«n cele mai inovatoare ┼či moderne ferme din lume. Experien┼úa ta de lucru la ferme ├«n Olanda va aduce valoare ad─âugat─â pentru fermele din alte ┼ú─âri. Nu conteaz─â dac─â lucrezi ├«n sere unde se cultiv─â ardei ro┼ču sau ro┼čii sau lucrezi afar─â pe c├ómp cu flori sau c─âp┼čuni.

A╚Öadar dac─â ai degete neobosite ┼či ├«┼úi place s─â lucrezi cu plantele, atunci lucrul ├«n sectorul agricol din str─âin─âtate este potrivit pentru tine. Solicit─â ast─âzi un job la fermieri ┼či ├«nainte de a te g├óndi vei lucra ├«n unul dintre sectoarele agricole cele mai avansate din lume!

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Lucrator Abator (cu intestine) in Olanda

starstarstarstarstar0
Lucrator Abator (cu intestine) in Olanda
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 3 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda cauta lucratori pentru munca in abator. Jobul este greu si neplacut din cauza ca veti avea de lucru cu organele interne de animale.

Pavator Asfalt (mecanic) in Olanda

starstarstarstarstar0
Pavator Asfalt (mecanic) in Olanda
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 3 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda cauta muncitori pentru munca cu masini de pavare de asfalt. Persoana va fi reponsabila de mentenanta masininor de pavare, alimentarea cu combustibil, schimbarea uleiului, repararea anvelopelor, verificarea luminilor, etc.

Order picker (produse alimentare si comert cu amanuntul) Haaften, in Olanda, de la 10,38ÔéČ/ora

starstarstarstarstar0
Nedcargo
Haaften, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 63 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Pentru depozitul de produse alimentare, bauturi si comert cu amanuntul din Haaften, se cauta orderi pickeri motivati si cu experienta. Lucrand in acest depozit, sarcinile de lucru presupun: – order picking cu liza electrica si cu scanner-ul– impachetarea comenzilor si pregatirea acestora pentru transport– numararea comenzilor pregatite si verificarea controlului calitatii Se lucreaza in doua...

Sortatori Ardei in Olanda

starstarstarstar_borderstar_border1
L1N
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 86 zilePosturile vacante: 3/5
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda cauta lucratori pentru sere de ardei. Lucrul este fizic greu. Candidatii vor lucra in doua schimburi 6:00-15:00 si 15:00-23:00.

Plantare trandafiri Emmeloord, in Olanda

starstarstarstar_halfstar_border71
Greenhouses
Emmeloord, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 86 zilePosturile vacante: 3/3
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda, cauta lucratori pentru lucrul in sere: plantarea trandafiri. Munca este fizica foarte grea. Se lucreaza rapid și câte 5-6 zile pe saptamana, sunt posibile rotatii pe schimburi (dimineata, seara). In partea agentiei se ofera cazara si asigurarea medicala. Transportul din Romania si mancarea nu sunt asigurate.

Lucratori spatii verzi The Netherlands, in Olanda

starstarstarstarstar0
SBAFlex
The Netherlands, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 121 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda cauta persoane interesate sa lucreze la spatiile verzi. Proiectele disponibile sunt in parcuri si pe strazi. Principala dvs activitate se rezuma la taierea ierbii si strangerea frunzelor uscate. Lucratorii trebuie sa urmeze regulile de protectie a muncii si sa acorde atentie sarcinilor efectuate. Munca se desfasoara afara, in echipe diferite si...