Constructii

În acest moment sunt disponibile 0 joburi în construcţii.

Cauți de lucru în străinătate în construcţii? Qbis poate să îţi ofere tipuri de muncă diferite pentru muncitori în construcţii în Olanda sau în Germania. Deci dacă doreşti să lucrezi pe şantiere de construcţii în străinătate, verifică poziţiile care sunt disponibile în acest moment. Totul este posibil, în cazul în care cauți de lucru ca electrician, instalator, tâmplar, izolator, zidar sau tencuitor.

Cititi mai mult

Joburi în străinătate în construcţii

Qbis oferă joburi în construcţii în mai multe ţări. Există joburi libere disponibile de exemplu în Olanda, Germania sau Belgia. Nu contează dacă eşti în căutarea de muncă temporară sau muncă pentru o perioadă mai lungă de timp deoarece în construcţii toate acestea sunt posibile.

De ce ai merge să lucrezi ca muncitor în construcţii? Desigur, munca este grea dar lucrând pe şantierele de construcţii din străinătate vei putea primi mai mult înapoi din munca ta. Pe lângă un salariu decent, poţi fi mândru să faci parte din proiecte mari de construcţii la ridicarea cărora ai pus umărul.

Tehnologiile din sectorul de construcţii se dezvoltă mereu. Tehnicile de construcţie din Olanda, Germania şi Belgia sunt printre cele mai dezvoltate din lume. Mergând la lucru la şantiere de construcţii în aceste ţări vei putea să utilizezi în mod obişnuit acele tehnici şi duci experienţa ta în construcţii la nivelul următor.

Derulează printre posturile libere din construcţii care sunt disponibile în acest moment şi solicită astăzi jobul care se potriveşte nevoilor tale!

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Montator ferestre (de la 475€ net/saptamana) Bergen op Zoom, in Olanda, de la 14,00€/ora

starstarstarstarstar1
Ergon
Bergen op Zoom, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 117 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Clientul nostru este specialist in domeniul serelor din aluminiu, plastic si lemn si in cel al ramelor pentru ferestre. In atelierul sau de productie, acesta isi fabrica propriile rame pentru ferestre in diferite stiluri. In momentul de fata, este in cautare de montatori ferestre pentru a plasa sticla si ramele/peretii cortina in cadrul unui nou...

Instalator Rotterdam , in Olanda, de la 13,00€ catre 15,00€/ora

starstarstarstarstar0
Hobij IWF
Rotterdam , Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 187 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partenerii nostri cauta instalatori pentru sectorul de constructii de locuinte. Sarcinile de lucru presupun: Sa instalati independent tevile de apa si gaze si a instalatiilor de canalizare; Instalarea sistemelor de incalzirea prin pardoseala si de incalzire centrala;                                    ...

Montare conducte de aer in Olanda, de la 13,00€ catre 15,00€/ora

starstarstarstarstar0
Hobij IWF
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 187 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partenerul nostru din Olanda cauta montatori conducte de aer cu experienta pentru proiecte de locuinte mari. Sarcinile de lucru includ: Montarea si instalarea conductelor de aer; Activitatea de lucru se va desfasura in diferite locatii in Olanda. Se asteapta multa initiativa si responsabilitate din partea candidatilor. Programul incepe la 6:45. Ce se ofera: Salariu in...

Instalator Sprinklere in Olanda

starstarstarstarstar0
Instalator Sprinklere in Olanda
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 310 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partererii nostri din Olanda cauta instalatori de sisteme anti-incendiu (sprinklers). Sarcina principala a jobului este instalarea sistemelor mentionate de mai sus, citirea si intelegerea a desenului tehnic si de a indentifica si rezolva problemele care vor aparea.

Tamplar PVC/Aluminiu in Olanda

starstarstarstarstar0
Tamplar PVC/Aluminiu in Olanda
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 310 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda cauta tamplari pvc/aluminiu pentru munca in orasul Nijmegen. Se cauta o echipa din doua persone si este necesar sa lucreze cu masina proprie. Desemenea veti lucra si ca montatori de ferestre in cladiri comerciale si private.

Dulgheri in Germania

starstarstarstarstar0 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
Dulgheri in Germania
Germania, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 310 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Partenerii noştri din Germania caută dulgheri cu experienţă. Veţi lucru într-o companie care produce mobilier exterior, uşi de lemn şi alte producţii. Acest job este pentru un timp îndelungat.