Constructii

În acest moment sunt disponibile 2 joburi în construcţii.

Cauți de lucru în străinătate în construcţii? Qbis poate să îţi ofere tipuri de muncă diferite pentru muncitori în construcţii în Olanda sau în Germania. Deci dacă doreşti să lucrezi pe şantiere de construcţii în străinătate, verifică poziţiile care sunt disponibile în acest moment. Totul este posibil, în cazul în care cauți de lucru ca electrician, instalator, tâmplar, izolator, zidar sau tencuitor.

Cititi mai mult

Joburi în străinătate în construcţii

Qbis oferă joburi în construcţii în mai multe ţări. Există joburi libere disponibile de exemplu în Olanda, Germania sau Belgia. Nu contează dacă eşti în căutarea de muncă temporară sau muncă pentru o perioadă mai lungă de timp deoarece în construcţii toate acestea sunt posibile.

De ce ai merge să lucrezi ca muncitor în construcţii? Desigur, munca este grea dar lucrând pe şantierele de construcţii din străinătate vei putea primi mai mult înapoi din munca ta. Pe lângă un salariu decent, poţi fi mândru să faci parte din proiecte mari de construcţii la ridicarea cărora ai pus umărul.

Tehnologiile din sectorul de construcţii se dezvoltă mereu. Tehnicile de construcţie din Olanda, Germania şi Belgia sunt printre cele mai dezvoltate din lume. Mergând la lucru la şantiere de construcţii în aceste ţări vei putea să utilizezi în mod obişnuit acele tehnici şi duci experienţa ta în construcţii la nivelul următor.

Derulează printre posturile libere din construcţii care sunt disponibile în acest moment şi solicită astăzi jobul care se potriveşte nevoilor tale!

Tâmplari / Dulgheri Olanda, in Germania

starstarstarstarstar_half4 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
German recruitment agency
Olanda, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 14 zilePosturile vacante: 2/2

Partenerii noștri din Olanda sunt în căutarea de dulgheri pentru o companie ce produce acoperisuri de case. Trebuie sa aveti experienta in domeniu, sa puteti sta in Germania pe o perioada lunga de timp si sa vorbiti limba germana nivel mediu.

Electrician Industrial Germania/Munchen, in Germania

starstarstarstarstar0 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
Electrician Industrial Germania/Munchen, in Germania
Germania/Munchen, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 14 zilePosturile vacante: 2/2

Pentru cativa clienți, care activează în domeniul automatizării industriale, căutăm electricieni industriali. Ca si electrician industrial, sunteți responsabil de asamblarea cabinetelor electrice transportare, in clădirea panourilor. Este foarte important să aveți o bună cunoaștere a uneltelor și a materialelor. Trebuie să puteți lucra independent citind un desen tehnic, dar și ca parte a unei echipe....

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Montator de corturi de festival/petrecere in Olanda, de la 10,78€ catre 11,15€/ora

starstarstarstarstar0
Neptunus
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 40 zilePosturile vacante: 1/2
Arhiva

Ca si constructor de corturi veti lucra in echipa de asamblare, veti lucra cu diferite echipe in acelasi proiect. Veti asambla structura si camerele corturilor. Veti calatori prin diferite locatii din Olanda. De la evenimente si festivaluri pana la proiecte semipermanente internationale mari: impreuna cu colegii va veti ocupa de constructia tuturor structurilor din locatia...

Zidar-Constructii case in Olanda

starstarstarstarstar0 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
http://www.jjmpersoneel.nl/
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 56 zilePosturile vacante: 8/8
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda cauta lucratori cu experienta in domeniul constructiilor pentru constructia caselor din blocuri. Activitatea pricipala va fi constructia caselor individuale, constructia peretilor din blocuri, incleierea blocurilor din beton sau din ceramica. Trebuie sa fiti flexibil sa puteti lucra in diferite conditii meteorologice. Contractul este pe Olanda, se ofera cazarea si asigurarea medicala.

Lucrator constructii (montaj de suport in consola) Waalwijk, in Olanda

starstarstarstarstar0 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
Synergie
Waalwijk, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 169 zilePosturile vacante: 6/6
Arhiva

 Partenerii nostri cauta muncitori in constructii. Veti lucra intr-un centru de logistica unde principala dumneavoastra sarcina va fi montatul suportilor in consola pe tavan. Pentru a ajunge la inaltimea tavanului ( care este de la 6 la 10 metri inaltime) veti folosi platforma mobila. Veti face acest lucru pe tot parcursul zilei. Acesta este un...

Reparator palete in Olanda, de la 10,08€/ora

starstarstarstarstar0
Rotom BV
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 175 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Clientii nostri din Olanda cauta muncitori pentru lucrarile de reparatii a paletelor. Veti lucra cu o echipa de polozeni si lituanieni. Veti repara paletele folosind un ciocan pneumatic.