fbpx

Qbisjobs

Despre agenția de recrutare Qbisjobs

Noi suntem o agenție de recrutare care ajută persoanele interesate din Lituania, Letonia, România, Polonia și Portugalia să-și găsească un loc de munca în Olanda (Țările de jos) și Germania. Posturile vanante pot fi în urmatoarele domenii:
✔ logistică
✔ agricultură
✔ industria alimentară
✔ prelucrarea metalelor (industria metalurgică)
✔ construcții și
✔ IT

Cu ce ne deosebim de alte agentii? ?

Spre deosebire de alte agenții de recrutare, compania noastră nu percepe comisioane pentru serviciile oferite. Scopul nostru este să creăm așteptări realistice despre locurile de muncă și condițiile de viață din Olanda și Germania. Din acest motiv fiecare persoană recrutată are posibilitatea să-și exprime părerea printr-un formular (feedback) care va fi publicat pe site-ul nostru. 87 % din persoanele recrutate au lăsat păreri pozitive cu privirea la serviciile noastre.

Serviciile oferite

Suntem specializati în selectarea personalului pentru pietele de muncă din Olanda și Germania, in urmatoarele domenii: In sectoarele de producție, agricultură, construcții și metalurgie. În biroul nostru din Vilnius au loc întrevederile (interviurile în persoană sau pe Skype) cu cetățenii lituanieni, letoni, români, portughezi și polonezi.

Conform studiului realizat cu clienții noștri cei mai mari, suntem evaluați:
calitatea angajaților selectați 7.6
timpul de așteptare 7.6
calitatea serviciilor în general 7,9

 

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare