fbpx

Statistica Qbis

Detaliile ocupării forţei de muncă care au fost angajaţi prin Qbis în străinătate, sunt salvate în bazele noastre de date. Acesta face posibil să vă prezentăm nişte detalii interesante.

✔ Numărul oamenilor angajaţi. Ne arată numărul total de oameni care au fost angajaţi cu ajutorul Qbis într-o anumită perioadă de timp. În timp de trei ani acest număr a crescut de la 50 de oameni în 2008 pînă la 800 de persoane în 2011.

De la (data): Până (data) :

✔ Numărul începătorilor şi cei care au sfârşit munca. Acesta ne arată numărul oamenilor care au început să muncească şi cei care au terminat lucrul. Deasemenea această statistică înclude şi timpul acestor evenimente.

De la (data): Până (data) :

✔ Durata angajării. Aceasta ne arată de cât timp oamenii lucrează în străinătate prin Qbis. În aceste date statistice trebuie să aveţi în vedere că mulţi oameni au început să lucreze curent şi astfel graficul va arăta rezultate diferite când doar vă uitaţi la persoanele care doar au început munca. (de exemplu anul trecut aceste date arată că durata medie de şedere este peste 250 de zile.)

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare