Fabrica

În acest moment sunt 8 posturi vacante în fabrici.

Cauți de lucru în străinătate în producţie? Qbis îţi poate oferi ambele, atât muncă calificată cât şi necalificată, la diferite tipuri de fabrici în Olanda şi Germania. Verifică poziţiile care sunt disponibile la acest moment.

Lucrul în fabrici în străinătate

Vrei să începi să lucrezi în străinătate în producţie? Şi eşti în căutarea unui job care să se potrivească experienţei şi abilităţilor tale? În acest caz Qbis te poate ajuta să obţii jobul potrivit în producţie în Olanda, Germania sau Belgia. Dacă ai dori să creezi produse şi îți place să faci parte din procese de producţie performante atunci munca în producţie ți se potrivește. Nu este cerută experienţă pentru munca în producţie. Dacă ai experienţă, de exemplu lucrând ca operator sau ca montator, desigur, aceasta este un avantaj şi îți poate oferi un salariu mai mare la fabrică. Derulează printre posturile libere pentru a vedea ce job în producţie ţi se potriveşte!

Cititi mai mult

Aantaje ale lucrului în producţie

De ce să mergi să lucrezi în fabrici în străinătate? Pe lângă câştigarea de bani, sunt unele mari avantaje ale lucrului în fabrici în străinătate.

Dacă mergi la muncă în fabrici în străinătate poți lucra într-un mediu internaţional cu oameni din diferite ţări din întreaga lume. În Olanda, de exemplu, în fabrici nu este neobişnuit să vezi ingineri sau persoane din ţări cum sunt Statele Unite, Iran şi Rusia lucrând în producţie. Dar la fel de bine poţi găsi multe persoane din ţări europene ca Germania, Polonia şi Lituania. Încet-încet limba de comunicare la firmele mari de producţie din străinătate devine engleza.

Un alt avantaj al muncii într-o firmă de producţie este că fabricile oferă oportunităţi de dezvoltare în cadrul firmei. Dacă îi arăți angajatorului tău că eşti motivat şi prinzi lucrurile repede, în curând îți va fi oferit un job la un nivel diferit. Am văzut multe poveşti de succes ale persoanelor care au început lucrul în producţie şi au avansat la nivelele manageriale din cadrul firmei.

Vrei să faci parte dintr-un mediu internaţional şi cauţi modalităţi de dezvoltare în străinătate? Atunci lucrul în producţie ar putea fi potrivit pentru tine.

Solicită un job în producţie astăzi şi, în funcţie de dorințele tale, obţii un job cu cazare într-o săptămână!

Lucrator brutarie in Olanda, de la 10,35€/ora

starstarstarstarstar_border7 supervised_user_circle
CUPLURILE ACCEPTATE
Dutch Bakery
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 23 orePosturile vacante: 5/5
Nou

Partenerii nostri din Olanda cauta persoane dornice sa lucreze intr-o brutarie. In cadrul acestei companii se produc diverse sortimente de paine si produse de panificatie. Atributiile dvs de serviciu sunt: preparea, verificarea calitatii si ambalarea produselor. Transportul de la cazare pana la locul de munca se face cu bicicleta. Se lucreaza in 3 ture.

Lucrator productie (fabrica de spuma) Kesteren, in Olanda, de la 10,52€ catre 11,89€/ora

starstarstarstarstar0
Recticel
Kesteren, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 2 zilePosturile vacante: 2/2
Nou

Recticel este o companie industriala specializata in transformarea poliuretaniei in produse si solutii inovative care contribuie la confortul zilnic. Compania dezvolta, produce si comercializeaza solutii pentru a oferi o gama extinsa de valori la care se adauga aplicatii casnice si industriale prin patru linii comerciale distincte: spume flexibile, asternuturi, izolatie si automobile. Compania cauta noi...

Lucratori flexibili Sint-Oedenrode, in Olanda, de la 9,44€/ora

starstarstarstarstar0 supervised_user_circle
CUPLURILE ACCEPTATE
Different companies
Sint-Oedenrode, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 4 zilePosturile vacante: 4/4
Nou

Partenerii nostri in Olanda cauta lucratori flexibili pentru diferite pozitii. Locurile de munca vor fi in depozite, linii de ambalare/impachetare diverse produse. Trebuie sa fiti pregatit sa lucrati in diferite ture (de dimineata, dupa-amiza, si de noapte).

Operatori (Linie de asamblare) in Olanda, de la 10,38€/ora

starstarstarstar_halfstar_border18
Syncreon technology
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 5 zilePosturile vacante: 3/4

Partenerii noștri din Olanda, caută candidati pentru poziția de operatori linii de asamblare. Se lucrează in departamente diferite. Toate locurile de munca sunt simplificate pentru minimizarea mișcărilor și a timpului necesar pentre desfășurarea activităților. Sarcinile sunt deseori repetitive, cum ar fi despachetarea produsului și aplicarea etichetei. Operatorii pot schimba pozițiile pe parcursul zilei, Toți angajații...

Lucratori Productie (Imbuteliere) Tilburg, in Olanda, de la 10,42€/ora

starstarstarstar_halfstar_border7 supervised_user_circle
CUPLURILE ACCEPTATE
Soda Stream
Tilburg, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 5 zilePosturile vacante: 0/1

Partenerii nostri din Olanda cauta lucratori in productie. Fabrica este impartita in cinci departamente: VAL (pregatirea si transportarea produselor asamblate)Sortare (sortarea si umplerea cilindrilor cu CO2) Umplere (umplerea cilindrilor cu CO2)Calitate (verificarea calitatii produselor)Logistica (selectia comenzilor si mutarea bunurilor) Se lucreaza in 2 sau 3 ture. Este un proiect pe termen lung. In aceasta fabrica...

Lucrator Asamblare Maarheeze, in Olanda, de la 11,54€/ora

starstarstarstarstar0
Philips
Maarheeze, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 5 zilePosturile vacante: 1/3

Partenerii nostri din Olanda cauta lucratori asamblare pentu un client al bine-cunoscutului brand de electronice Philips. In fabrica, masinile de imprimat confectioneaza abajururi personalizate pentru client. Sarcinile de lucru presupun: – asamblarea componentelor abajururilor– lucrul precis– conectarea firelor– inspectia finala a produsului– asigurarea ambalarii, pregatirea produsului pentru transport Se lucreaza in tura de zi de...