Inginer / Mecanică

Îți cauți de lucru în străinătate ca inginer sau mecanic? În acest moment sunt 2 locuri de muncă disponibile în domeniul tehnic pentru mecanici sau ingineri.

Ai mâini de aur şi ai bune abilităţi în electronică, la montaj și eşti bun la toate? Atunci merită să verifici joburile tehnice disponibile! Ca mecanic sau inginer este disponibilă o gamă largă de joburi. Dacă ai experienţă şi îţi place să lucrezi la maşini ai putea lucra ca vulcanizator sau mecanic auto într-un service auto din Olanda de exemplu. Sau preferi să lucrezi la utilaje? În acest caz vor fi joburi disponibile ca inginer de service în fabrici din Olanda de exemplu. Totul este posibil! Verifică joburile noastre disponibile şi aplică imediat pentru un job ca inginer sau mecanic!

Cititi mai mult

Eşti mecanicul auto pe care îl căutăm?

Cunoşti maşinile şi pe exterior şi pe interior? Atunci eşti mecanicul auto pe care îl căutăm! Dacă un client vine la tine cu o lumină de avertizare pe panoul de bord al maşinii, ştii exact unde să găseşti problema. După asta poţi repara maşina şi apoi maşina merge din nou bine! Ți se potrivește? Verifică joburile noastre disponibile ca mecanic auto în străinătate!

Începe-ţi cariera ca mecanic

Există multe tipuri diferite de mecanici în sectorul ingineriei / mecanicii. Ca mecanic este important să te specializezi într-un domeniu specific. Exemple de profesii ca mecanic sunt mecanic de camioane, electromecanic, instalator pentru sisteme de încălzire sau mecanic de întreţinere. Întreabă-te în ce domeniu ţi-ar plăcea să lucrezi şi axează-te pe asta.

Lucrator asamblare (constructie de masinarii) Oisterwijk, in Olanda, de la 12,43€ catre 13,20€/ora

starstarstarstarstar0
Tobroco
Oisterwijk, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 19 orePosturile vacante: 4/4
Nou

Ca lucrator asamblare reprezentati cea mai importanta parte din spatele productiei de masinarii. Impreuna cu colegii de munca sunteti responsabili pentru efectuarea tuturor lucrarilor de montare. Ca lucrator asamblare veti lucra in linia principala, la preasamblare sau sub ansamblul cadrelor. Asamblarea pieselor produselor finisate sau semi-finisate; Verificarea calitatii propriei lucrari;  Utilizarea sistemului PIP;  Inregistrarea completa...

Tehnician anvelope in Olanda, de la 11,00€/ora

starstarstarstarstar0
Tires
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 3 zilePosturile vacante: 10/10
Nou

Se cauta tehnicieni de anvelope pentru un proiect de 8 pana la 10 saptamani. Pe aceasta pozitie ca si tehnician anvelope veti ajuta cu schimbarea anvelopelor de iarna cu cele de vara. Sunteti responsabil de o schimbare corecta a anvelopelor, veti dezasambla si asambla anvelopele cu scopul de a le balansa corect. Prin acest lucru...

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Maintenance Technician The Netherlands, in Olanda

starstarstarstarstar0
Maintenance Technician The Netherlands, in Olanda
The Netherlands, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 102 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

You will be responsible for the maintaining, servicing and repairing of the ground fleet. This means all the ground vehicles which are present at the airport of Zaventem, except the airplanes! The vehicles are from the mark such as TLD, Schopf, and Mulag. It is about the vehicles for the civil aviation for instance aircraft...

Operator CNC indoire (Bending) Eindhoven, in Olanda

starstarstarstarstar0
Operator CNC indoire (Bending) Eindhoven, in Olanda
Eindhoven, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 102 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Se cauta operatori CNC pentru o companie de prelucrare a metalilor. Activitatea societatii consta in productia structurilor de tabla si asamblare. Se lucreaza in serii mari si mici.

Sudor santier naval in Olanda

starstarstarstarstar0
Sudor santier naval in Olanda
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 102 zilePosturile vacante: 0/1
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda cauta sudori cu experienta de munca in santiere navale. Se lucreaza cu sudura a metalelor negre „black metal”. Grasimea placilor este intre 60~100mm. Acest loc de munca este pentru un termen lung (2-3 ani).

Frezor CNC Wetzlar, in Germania

starstarstarstarstar0 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
Frezor CNC Wetzlar, in Germania
Wetzlar, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 102 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda, cauta frezori CNC. Veti lucre cu masinile de freza Heienhain 530. Jobul peste pentru un termen lung, lucrul consta in doua schimburi, in mediu veti lucre 40-45 ore pe saptamana.