Joburi Belgia

În acest moment sunt 2 posturi libere disponibile în Belgia.

Cauți un mod de a câştiga bani în străinătate şi ai vrea să trăieşti într-un mediu nou? Poate ceva diferit de a lucra în Marea Britanie, Germania sau Olanda? În acest caz să lucrezi şi să locuieşti în Belgia va fi perfect pentru tine. Salariul minim din Belgia este printre cele mai mari din UE şi multe firme sunt deschise în a angaja oameni din Lituania în cadrul firmei lor. Qbis are disponibilă pentru tine muncă în Belgia.

Cititi mai mult

Nu contează dacă ai vrea să mergi singur sau în cuplu, dacă eşti în căutarea de lucru cu limba engleză sau fără cunoştinţe de limbă, Qbis te va ajuta să găseşti de lucru în Belgia conform nevoilor tale. Chiar dacă nu sunt oferte de joburi disponibile în acest moment, vor apărea noi joburi în Belgia în mod regulat. Solicită astăzi unul din joburi în Belgia şi înainte să-ți dai seama vei lucra în Belgia în jobul la care ai sperat.

Pentru a obține un job în Belgia prin intermediul Qbis vei putea să selectezi împreună cu recrutorul nostru din joburi de la mai multe agenţii de muncă răspândite în întreaga țară. În cazul în care nu există niciun job care să se potrivească nevoilor tale în Belgia, Qbis poate întotdeauna să îţi ofere alternative cum ar fi lucrul în Olanda sau lucrul în Germania. Împreună cu Qbis, vei selecta jobul cu cazare în Belgia care ţi se potriveşte!

Diverse joburi în diferite oraşe din Belgia

Cauți de lucru în Belgia? Sunt şanse mari ca Qbis să îți ofere jobul pe care îl cauţi. Avem joburi disponibile în multe oraşe diferite din Belgia. Sunt joburi disponibile în mod obişnuit în oraşele principale Bruxelles, Antwerp şi Gent dar de asemenea te poţi aştepta să obţii munca potrivită cu cazare în oraşele mai mici din Belgia.

Varietatea joburilor pe care le oferă Qbis în Belgia este mare, indiferent dacă eşti bărbat sau femeie. Dacă eşti în căutare de lucru pentru o perioadă mai lungă de timp sunt joburi disponibile în depozite şi fabrici. Pentru studenţi care sunt în căutare de muncă temporară în Belgia, sunt joburi disponibile în servicii cum sunt ajutor la bucătărie şi lucrător în restaurant. De asemenea în Belgia sunt deseori disponibile joburi calificate cum sunt şofer de camion, electro-mecanic sau îngrijitor. Poţi selecta un job în sectorul care se potrivește cu dorinţele şi specializarea ta. În acest mod poţi găsi mai uşor jobul pe care îl cauţi. Derulează printre posturile din Belgia care sunt disponibile în acest moment şi solicită astăzi jobul care se potriveşte nevoilor tale!

Production worker (wire factory) Meulebeke, in Belgia, de la 13,09€/ora

starstarstarstarstar0
Dubaere group
Meulebeke, Belgia
Postul vacant este disponibil pentru 2 zilePosturile vacante: 1/2
Nou

Dubaere is a company owned by family. Company have two sites in Aalter and Meulebeke and provide in flexible solutions for the reinforcement of steel: cold drawn ribbed wire and welded mesh. At Dubaere they have three departments in the production Department 1: Wire drawing Rincing of the raw wire rod Removing of mill scale,...

Sofer camion categoria CE Breendonk, Belgium, in Belgia, de la 12,10€/ora

starstarstarstarstar0
Distrilo
Breendonk, Belgium, Belgia
Postul vacant este disponibil pentru 2 zilePosturile vacante: 3/3
Nou

Partenerii nostri din Belgia cauta soferi de camion categoria CE, detinatori de card 95. Compania este un furnizor important de transport de marfa. Sarcinile de lucru includ: – Livrarea marfurilor, in special catre supermarketurile belgiene, se fac in jur de 4 pana la 10 opriri pe zi.– Conducerea camionului, descarcarea continutului cu ajutorul transpaletului manual.–...

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Ajutori bucătari Olanda, in Belgia, de la 11,93€/ora

starstarstarstarstar0
Chagall
Olanda, Belgia
Postul vacant este disponibil pentru 197 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Partenerii noștri din Belgia caută candidați pentru poziția de ajutor bucătătari. Datoria dvs. va fi să ajutați în bucătărie cu prepararea mâncăruri reci și calde, ajutând la curățenie, ajutând la bar etc. Restaurantul în care veți lucra este întotdeauna ocupat, astfel încât există o mare probabilitate de ore suplimentare.

Lucrator depozit in Belgia

starstarstarstarstar0
Warehouse
Belgia, Belgia
Postul vacant este disponibil pentru 486 zilePosturile vacante: 8/8
Arhiva

Partenerii nostri din Belgia sunt in cautare de incarcatori descarcatori pentru un depozit. Veti lucra intr-un mare centru de distributie unde sunt depozitate produse alimentare si bunuri de larg consum (bauturi, tigari, mancare) ce urmeaza a fi distribuite in supermarket-uri si in benzinarii. Principala dvs sarcina de serviciu este pregatirea comenzilor transmise cu ajutorul comenzilor...

Șofer camion Wielsbeke, Belgia, in Belgia

starstarstarstarstar0
Sedi Trans
Wielsbeke, Belgia, Belgia
Postul vacant este disponibil pentru 513 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Pentru compania Ribotrans din Wielsbeke căutăm soferi: 1. Se transporta ciment către Paris și Olanda – 2 încărcări și 2 descărcări pe zi. Livrarea de ciment se face pentru firme de constructii. Soferul trebuie sa aiba experienta in incarcarea si descaracarea marfii. In cazul se transporta marfa doar pe teriroriul Belgiei se fac 3 incarcari...

Montator acoperisuri Oudenaarde, Belgia, in Belgia

starstarstarstarstar0
Davy De Groote
Oudenaarde, Belgia, Belgia
Postul vacant este disponibil pentru 715 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

– Construirea de la zero a acoperișurilor înclinate și plate și renovarea celor vechi – Munca consta in: – construirea structurii din lemn; – montarea izolației; – montarea tiglei, a hârtiei de acoperiș, a foilor metalice – lipire, încălzire, finisare – montarea jgheaburilor, lipirea acestora Trebuie sa lucrati independent.