Arhiva language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE

Asistenta Medicala Waalvijk, in Olanda

Postul vacant este disponibil pentru 149 zilePosturile vacante: 4/4

Descrierea ofertei

Clientul nostru din Olanda caută asistente medicale. Acest post presupune îngrijirea persoanelor cu probleme de sanatate, măsurarea tensiunii arteriale, administrarea unei injecții sau aplicarea unei perfuzii. De asemenea, schimbarea pansamentelor și administrarea medicamentelor face parte din munca dvs. De exemplu, persoanele pe care le ingrijiti se recuperează in urma intervențiilor chirurgicale sau sunt persoane care au nevoie de îngrijire medicală din cauza unor dizabilități. Îi stimulezi pe acești oameni să se îngrijească de ei înșiși cât mai mult posibil. Veti lucra independent și uneori, lucrați cu medicul care vă examinează pacienții si il avertizezi în timp util dacă observi că starea de sănătate a pacientului se deteriorează. Descrieți toate lucrările și constatările intr-un raport, astfel încât munca dvs. să fie ușor de urmarit.
Compania va organiza 8 saptamani de cursuri de limba olandeză în Olanda. După ce veți termina cursul de limba olandeza veți începe formarea practică de 16 săptămâni.

accessibility

Abilitati

Cerinte: - cel putin 2 ani de experienta ca si asistenta; - sa aveti diploma de calificare; - sa fiti gata sa stati in Olanda pe termen lung.

language

Limba

Limba engleza B1, limba olandeza reprezinta un mare plus.