NOU supervised_user_circle
CUPLURILE ACCEPTATE

Lucrator ambalare carne (pentru candidati aflati deja in Olanda) Haarlem, in Olanda, de la 10,49€/ora

Postul vacant este disponibil pentru 4 zilePosturile vacante: 5/6

Descrierea ofertei

Sunteti deja in Olanda de cel putin 10 zile?

Danish Crown, care a achizitionat recent producatorul olandez de bacon Zandbergen, este o fabrica ce furnizeaza o gama de produse cum ar fi bacon feliat, taiat cubulete sau semipreparat pentru comercianti cu amanuntul, angrosisti, hoteluri si alte piete de desfacere din Europa.

Compania este in cautare de lucratori in productie, pentru departamentul de ambalare a carnii. Angajatii vor fi responsabili pentru:

  • Pregatirea carnii pentru procesare;
  • Ambalarea produselor din carne, controlarea procesului de ambalare etichetand carnea inainte de transport. Pachetele individuale sunt ambalate in cutii mai mari pe paleti pentru a fi expediate catre camioane.

Se lucreaza in 2 ture, de la 06:00 sau 15:00. Tura se incheie atunci cand norma zilnica este atinsa: ture de maxim 12 ore. Candidatii trebuie sa fie flexibili pentru a lucra suplimentar.

In departamentele de ambalare si productie, se lucreaza in temperaturi scazute si in umiditate in interior (de la 0ºC pana la +3ºC). Munca este dificila din punct de vedere fizic, deoarece lucratorii trebuie sa mearga si/sau sa stea in picioare pe durata intregii ture si este, de asemenea, necesar sa ridice pachete. Angajatilor li se vor furniza atat haine si cizme de lucru, cat si echipamente de protectie cand lucreaza cu cutite. Lucratorii trebuie sa urmeze regulile de siguranta si de igiena pentru lucrul cu mancare ale companiei.

Exista o zona de odihna, unde lucratorii pot lua pauza de 1 ora, inclusiv o zona pentru fumat cu bauturi gratuite (cafea/ceai).

Aceasta este o oferta de munca pe termen lung.

accessibility

Abilitati

  • Candidat aflat deja de cel putin 10 zile in Olanda;
  • Disponibilitate pentru a fi instruit ca operator la banda;
  • Sanatos si cu o conditie fizica buna - Este o munca dificila din punct de vedere fizic, intr-un mediu rece;
  • Abilitatea de a lucra independent si intr-un ritm alert;
  • Flexibilitate in ceea ce priveste orele de lucru si sarcinile de rutina;
  • Sunt interzise unghiile cu gel si piercing-urile vizibile;
  • Permis de conducere - categoria B: 1 din 2 angajati trebuie sa aiba permis, deoarece datorita restrictiilor impuse de COVID nu au voie sa circule mai mult de 2 persoane intr-o masina;
  • Disponibilitate pentru a sta in Olanda 1 an sau mai mult.

language

Limba

Sunt necesare cunostinte de baza de limba engleza.