supervised_user_circle
CUPLURILE ACCEPTATE

Lucrator fabrica de ardei Millingen, in Olanda, de la 10,55€/ora

Postul vacant este disponibil pentru 23 zilePosturile vacante: 2/2

Descrierea ofertei

O companie de familie este in cautare de lucratori in productie pe termen lung. Compania furnizeaza produse alimentare pentru Horeca (hoteluri, restaurante, cafenele). Oliva este specializata in masline umplute si marinate, ardei iuti umpluti cu branza, uleiuri, branzeturi, Dolma, anghinare si alte specialitati mediteraneene. Produsele sunt livrate pe pietele din intreaga lume.

Ca lucrator in productia alimentara, veti incepe prin a umple ardei, masline si ciuperci cu branza (branza de capra sau branza cu mucegai). Daca munca dumneavoastra este satisfacatoare, dupa cateva saptamani veti putea indeplini si alte sarcini de lucru in cadrul companiei, precum umplerea cutiilor cu nuci, fructe uscate etc. Munca este oarecum dificila, trebuie sa fiti rapid si sa mentineti un ritm alert de lucru.

In fabrica este o temperatura de aproximativ +13 grade pentru a mentine produsele proaspete. Lucrul incepe in general la 8:00, de luni pana vineri. Compania are suficiente ore de lucru pentru angajatii sai pe tot parcursul anului.

accessibility

Abilitati

  • Este necesar un CV in limba engleza pentru a aplica la acest loc de munca;
  • Disponibilitate pentru a lucra in Olanda cel putin 6 luni;
  • Sa fiti pregatit sa lucrati intr-un ritm alert si eficient;
  • Sa urmati regulile de igiena, deoarece veti lucra cu produse alimentare.

language

Limba

Sunt necesare cunostinte de limba engleza la nivel mediu (B1).