Arhiva

Stivuitorist / Operator EPT Tilburg, in Olanda, de la 11,05€/ora

Postul vacant este disponibil pentru 8 zilePosturile vacante: 2/2

Descrierea ofertei

Partenerii nostri din Olanda sunt in cautarea unui order picker cu abilitati de operare a stivuitorului cu lame laterale. Veti lucra intr-un depozit mare, care are 4 departamente, si in care sunt stocate in mare parte haine. Veti lucra in departamentul de logistica, unde veti colecta comenzile folosind stivuitorul cu lame laterale, cel cu lame frontale sau liza electrica. Trebuie sa stiti sa operati stivuitorul cu lame laterale, dar trebuie sa fiti flexibil in ceea ce priveste sarcinile de order picking (operarea stivuitorului va constitui aproximativ 10% din munca dumneavoastra).

Veti lucra in tura de zi. Aceasta este o oferta de munca pe termen lung, disponibila pentru candidatii care detin cazare proprie in Tilburg sau permis de conducere pentru a putea conduce masina companiei de la cazare pana la agentie.

accessibility

Abilitati

  • Este necesar un CV in limba engleza pentru a aplica la acest loc de munca;
  • Experienta de operare a stivuitorului cu lame laterale / a lizei electrice (EPT) este obligatorie (minim 6 luni) - certificatul constituie un avantaj, daca il aveti, altfel il puteti obtine pe parcurs;
  • Permis de conducere categoria B sau cazare proprie in Tilburg;
  • Sa fiti flexibil in ceea ce priveste sarcinile de lucru si numarul de ore lucrate pe saptamana;
  • Sa fiti dispus sa lucrati duminica.

language

Limba

Sunt necesare cunostinte bune de limba engleza.