fbpx

Locuri de munca Germania

Locuri de munca în Germania prin agenţii  de recrutare

Interesați de locuri de munca in Germania? Datorită creşterii interesului în forţa de muncă pentru companiile germane, Qbis şi-a răspândit serviciile spre piaţa din Germania. Majoritatea agenţiilor locale sunt concentrate doar pe persoanele care deja trăiesc în Germania. Deficitul forţei de muncă în unele sectoare creează noi locuri de munca in Germania pentru straini. Oportunitatea cea mai mare o vor avea vorbitorii de limbă germană care vor fi motivaţi să locuiască acolo pe o perioadă îndelungată.

Verificați toate posturile vacante pentru Germania

Locuri de munca Germania 2019

Qbis cooperează cu agenţiile germane care sunt interesate de lucrătorii străini din țările  Uniunii Europene. Persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca în Germania, trebuie să cunoască limba germană (să poată comunica) şi să fie motivate să munceasca in Germania  pe o perioadă îndelungată de timp sau sezoniera. Este important ca, candidaţii să fie flexibili pentru că colaborarea cu agenţiile germane este un lucru nou pentru noi. Încercăm să  dezvoltăm un sistem de angajament demn de încredere ca să putem oferi mai multe oportunităţi pentru mai mulţi oameni şi să satisfacem angajarea în Germania.

Ofertele de lucru în Germania

Agenţiile germane dispun de oferte de munca atat pentru calificati cat si pentru necalificati in fabrici, agricultura si depozite, se semneaza un contract de munca legal, si este bine de stiut ca se lucreaza fara comision si procesul necesar angajarii se demareaza cat mai urgent posibil.

Înregistrați-vă pentru munca în Germania

Locurile de munca sunt oferite in Germania de companiile industriale sunt interesate să găsească candidaţii calificaţi ca sudori cu un nivel de limbă corespunzător şi experienţă. Majoritatea candidaţilor vor fi angajaţi în şantiere navale, industria alimentară şi în industria petrochimică. Deasemenea vor fi joburi pentru electricieni, operatori, mecanici şi vopsitori industriali. Necesitatea specialiştilor  este in continua crestere însă cerințele rămân aceleași, experiența și pregătirea necesară și cunoașterea limbii germane sunt criteriile cele mai importante în procesul de selecție.

Locuri de munca Germania Locuri de munca Germania

Înregistrați-vă pentru munca în Germania

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare