fbpx

Acomodarea în Germania

Acomodarea în Germania

Căutați acomodarea în Germania? Când veţi ajunge în Germania, va fi o perioadă grea de acomodare într-un mediu nou şi cautarea cazării cu un preţ avantajos va fi problematic. Din această cauză agenţia Qbis colaborează doar cu agenţiile care oferă cazarea pentru toţi lucrători.

În majoritatea cazurilor veţi fi acomodat în case private, dormitoare sau apartamente. Majoritatea soluţiilor indicate includ mobilier echipat şi aparatele de uz casnic. Dacă nu va fi cazul, veţi fi informat de acest lucru. Numărul de persoane pe odaie variază între 2 şi 4 persoane, în majoritatea cazurilor vor fi două persoane pe odaie. În cazul unor agenţii, preţul cazării e dependent de numărul de persoane pe odaie.

Ageţiile încearcă să vă acomodeze în apropierea locului de lucru, ca să fie posibil să ajungeţi cu bicicleta până la locul de lucru. Sunt cazuri când nu este posibil şi agenţiile preferă ca lucrătorii să ajungă până la locul de muncă cu maşinile proprii.

Verificați toate posturile vacante pentru Germania

Preţurile cazării

În dependeţă de agenţia pentru care lucraţi şi locaţia geografică în Germania preţul cazării variază între 50 şi 300 de euro lunar (utilităţile sunt deja incluse în preţ). Mentionăm că în dependenţă de locaţia geografică preţurile variază, de exemplu în nordul şi estul Germaniei (în aproprierea oraşelor Berlin şi Dresden) preţurile sunt mult mai scăzute în comparaţie cu sudul tării (Munich).

Angajaţii sunt flexibili să-şi găsească acomodarea independent. Este un plus pentru agenţiile de angajare dar să luaţi în consideraţie ca cazarea să nu fie departe de locul de muncă. Dacă decideţi sa vă organizaţi şi să gasiţi acomodarea de unul singur, este necesar să informaţi agenţia în pre-aviz ca costurile de acomodare să fie oprite.

Înregistrați-vă pentru munca în Germania

Regulile de acomodare

Din cauza faptului că cazarea este oferită din partea agenţiei veţi fi supuşi unor reguli. Va fi pe răspunderea fiecărui angajat, bunăstarea locului unde trăiţi. Sensul comun şi mentenaţa minima de locuiţă este bine venită. În cazurile de năpăsarea faţă de curăţenie, consumul excesiv de alcohol şi utilizarea drogurilor ilegale, vinovaţii vor fi sancţionaţi (in dependenţă de regulile agenţiei unde sunteţi angajat(ă) )

Acomodarea în Germania Acomodarea în Germania

Înregistrați-vă pentru munca în Germania

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare