fbpx

Călătoria spre Germania

Călătoria spre Germania cu mini-busul

Doriți să aflați mai multe despre călătoria spre Germania? Călătoria cu mini-busul e convinabilă din cauza ca sunt puține restricții în privința dimensiunii și greutății bagajelor. Este necesar să vă rezervați biletul înainte de călătoria planificată și să infomați recrutorii de data și ora (aproximativă) când veți ajunge la destinație.

Costul transportului pentru Germania este între 80-120 de euro (în dependență unde sunteți în Romania și desigur destinația în Germania). Candidații sunt responsabili de transportul din Romania.

Dacă veți alege autocarul, cel mai probabil veți fi adus pană la un oraș mai mare.  În acest caz unii din clienții noștri vor avea posibilitatea să vă întâlneasca, alții nu vor avea acestă posiblitate. În așa cazuri va trebui să folosiți transportul public din Germania.  Veți avea nevoie de adresa sosirii în Germania și adresa cazării sau a a oficiului agenției (adresele vor fi indicate în procesul de îndrumare de către recrutorii noștri)

Verificați toate posturile vacante pentru Germania

Călătoria cu mașina proprie spre Germania

Partenerii  cu care colaborăm preferă ca muncitorii să ajungă în Germania cu mașinile proprii, din cauza că este cel mai avantajos mijloc de transport.

În cazul în care veți folosi mașina pentru munca, deseori costurile de transport sunt compensate de agenția de angajare (0,19 euro/km -doar drum dus).

Înregistrați-vă pentru munca în Germania

Călătoria cu avionul spre Germania

Călătoria cu avionul se recomandă celor care știu cum să se descurce mai departe cu transportul.
Partenerii noștri se află în diferite locații peste toată Germania și deseori distanța de la aeroport până la biroul agentiei este mai mult de sute de km.

Va fi necesar să vă folosiți de transportul public ca trenurile sau autocarele. Sa vă pregătiți de costurile de călătorie adiționale din cauză că în Germania transportul este mult mai scump.

Dacă planificați să călătoriți cu avionul aveți diferite opțiuni pentru călătoria spre Germania, una din ele e Wizzair.
Cursele Wizz air :
Din Cluj-Napoca – Cologne, Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen, Nurenberg,
Din București – Dortmund, L
übeck (Hamburg), Nurenberg,

Călătoria spre Germania Călătoria spre Germania

Înregistrați-vă pentru munca în Germania

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare