fbpx

Recrutarea în Germania

Recrutarea în Germania

Recrutarea în Germania comparând cu Olanda, Germania este pe un teren nou in privinta conceptului de recrutare. Din cauza creșterii economice și necesitatea muncitorilor calificați și necalificați sistemul de recrutare se dezvoltă.

Verificați toate posturile vacante pentru Germania

De ce agențiile de recrutare germane?

Când vine perioada de lipsă de muncitori, companiile apelează la ajutorul agențiilor de recrutare. Agenia Qbis are rolul de gasirea personalului potrivit pentru agenții de angajare germane care colaborează cu aceste companii. Este important de indicat că candidații selectați nu vor plăti nici un comision pentru serviciile noastre, pe tot parcursul de colaborare.

Agențiile de angajare germane au responsabilitatea față de muncitorii străini:

✔ Înregistrarea lor în organile germane locale

✔ Înregistrarea lor la oficiul german fiscal unde muncitorii vor obține carul fiscal (‘Lohnsteuerkarte).

✔ Înscrierea lor pentru asigurarea medicala

✔ Oferă cazare

✔ Îndrumarea la locul de muncă

Înregistrați-vă pentru munca în Germania

Majoritatea companiilor germane nu au experiența destulă pentru organizarea pașilor necesari pentru cetățeni străini din această cauză ei aplează la ajutorul agențiilor de angajare germane. Posibilitea de angajare prin aceste angeții o au doar cetățenii uniunii europene, cetățenii țărilor terțiale au posibilitatea de muncă în Germania dar nu prin companiile menționate.

Caracteristicele angajarii temporare în Germania

Contractele de angajare ți condițiile sunt diferite în dependență de domeniul în care veți activa. Partea comună din ele este veți fi plătit pe oră ca „muncitor temporar” și veți avea rolul de „subcontractor”. Informația despre salarizare vor fi găsite în contract.

Perioadele de admitere pentru rezilierea contractelor sunt următoare:

✔ În prima luna: 1 zi
✔ Între 2 și 3 luni: o saptamână
✔ Între 4 și 6 luni: doua săptămâni
✔ După 7 luni: o lună

Dacă sunteți interesat de muncă în Germania, contractele pentru „muncitori temporari” este o bună soluție pentru a-și găsi un loc de munca și a dobândi experiența în domeniul dorit.

 

Recrutarea în Germania Recrutarea în Germania

Înregistrați-vă pentru munca în Germania

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare