fbpx

Acomodarea si costuri

Acomodarea si costuri

Despre acomodarea si costuri. Dacă căutaţi cazarea în Olanda, în comparaţie cu Regatul Unit ori Irlanda, este dificil de găsit un loc ieftin. Din acest motiv Qbis cooperează doar cu agenţiile de recrutare care oferă acomodaţii pentru lucrători.

Lucrătorii pot fi acomodaţi în casele private, dormitorii ori casele de vacanţă. Toate casele sunt acomodate cu mobilă şi cu aparate de uz casnic. Numărul persoanelor care pot fi acomodate într-o odaie variază (între 1 şi 4 persoane). Partenerii noştri încearcă să acomodeze lucrătorii cât mai aproape de locul de lucru (în aşa fel ca să ajungă la locul de lucru cu bicicleta ori maşina).

Conform experienţei pe care am avut cu oamenii care au lucrat în străinătate, veţi cheltui în mediu 24 EUR pe săptămînă pentru mâncare.

Verificați toate posturile vacante pentru Olanda

Preţurile de chirie

În dependenţă de agenţie şi tipul de lucru,  chiria este intre 50 – 330 EUR. Utilităţile sunt incluse în preţ. În majoritatea cazurilor partenerii noştri care angajează lucrători calificaţi asigură cazarea fără plată. Preţul cazării depinde de localitatea unde este situată agenţia în Olanda. În sudul ţării acomodaţia este mai scumpă, mai greu de găsit decît în nordul ţării totul din cauza densităţii oraşelor şi a populaţiei.

Persoanele care doresc să-şi găsească acomodaţiile de sine stătător sunt bine-venite dar sunt obligate să prevină agenţia de acest lucru. Locuințele de regulă vor fi mult mai scumpe dacă le veți compara cu prețurile de acomodare de la agenții.

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

Regulile de acomodare

Acomodarea este prevăzută de partenerii noştri, regulile impuse sunt tot din partea lor. Reşedinţii sunt obligaţi să ţină casa în curăţenie, să economisească electricitatea şi apa, să nu facă gălăgie şi zgomot, să nu-i deranjeze pe vecini şi să urmărească toate regulile stabilite de agenţie. Dacă vor fi încălcate regulile, reşedinţii casei vor fi obligaţi să plătească amendă-penalizare.

Regulile sunt explicate când persoana ajunge la agenţia olandeză.

Acomodarea si costuri Acomodarea si costuri

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare