fbpx

Drumul spre Olanda

Drumul spre Olanda, călătoria cu minibus

Despre drumul spre Olanda. Călătoria cu minibus e convinabilă din cauza că veţi fi aduşi până la locul destinat, în plus nu sunt restricţii cu privire la bagaj. Tot ce trebuie să faceţi e să rezervaţi un loc în minibus cu câteva zile înnainte de plecare.
Dacă veți alege autocarul, cel mai probabil veți fi adus pană la un oraș mai mare (Eindhoven sau Amsterdam).  În acest caz unii din clienții noștri vor avea posibilitatea să vă întâlneasca, alții nu vor avea acestă posiblitate. În așa cazuri va trebui să folosiți transportul public din Olanda. Cu ajutorul site-ului 9292.nl va fi posibil să vă organizați călătoria în Olanda. Veți avea nevoie de adresa sosirii în Olanda și adresa cazării sau a a oficiului agenției (adresele vor fi indicate în procesul de îndrumare de către recrutorii noștri).

Verificați toate posturile vacante pentru Olanda

Alte feluri de transport

Deasemenea puteţi ajunge în Olanda cu maşina proprie. Dacă veţi folosi maşina proprie agenţia de recrutare va putea să ceară să o folosiţi pentru lucru: de exemplu de ajuns la lucru și de petrecut şi alţi lucrători. În acest caz costurile de transport for fi rambursate (trebuie să întocmiți aceste detalii direct cu angajatorul olandez, rambursarea deobicei este de 0.19 euro cent pe kilometru parcurs – dus).

Oricare ar fi mediul prin care veţi călători spre Olanda ori Germania este necesar să aveţi toate documentele necesare pentru călătorie şi să ajungeţi la locul destinat la timpul stabilit. Mai multe detalii despre călătoria spre locul destinat vor fi prevăzute după ce plecarea dvs. a fost confirmată.

Desigur este şi posibilitatea de a ajunge în Olanda cu avionul. Sunt cursurile directe din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova pâna Eindhoven. Vă rugam sa verificaţi valabilitatea curselor pe situl companiei Wizzair, Tarom.

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

Înainte de plecare agentia noastra şi cea din Olanda trebuie să fie informata despre detaliile drumul.

Drumul spre Olanda Drumul spre Olanda

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare