fbpx

Locuri de munca Olanda 2018

Secţia Locuri de munca Olanda 2018 accentuiază tendinţele generale din Olanda în anii 2016-2017.

Locuri de munca Olanda 2018, calificat

În timpul stablilirii relaţiilor cu partenerii noştri din Olanda am observat tendinţa creşterii  necesităţii a lucrătorilor calificaţi. Chiar în 2016 au fost valabile locuri de muncă pentru pentru peroanele cu experienţă în domeniile de operator, mecanici, stivuitori, tâmplari, meşteri de geamuri şi operatori CNC. În 2017 plănuim să angajăm un număr mai mare de personane pentru aceste poziţii. Persoanele calificate sunt nevoite să aibă experienţa necesară şi să cunoască limba străină la un nivel adecvat . În 2017 vom lucra cu diferite şcoli profesionale şi vom oferi posibilitatea de a ridica nivelul cunoaşterii limbii engleze sau olandeze.

Verificați toate posturile vacante pentru Olanda

Diferite sectoare pentru diferite sezoane

Ofertele noastre de lucru sunt în dependenţă de sezonul la moment şi anul 2017 nu face excepţii, activitatea fiecărui sector-domeniu se schimbă unison cu sezon. Sezonul cel mai activ este vara iar cel mai lent este iarna (lunile ianuarie, februarie). Sectorul agrar are parte de cel mai înnalt flux de lucrători în luna martie şi se termină în septembrie. Unii lucrători din domeniul agriculturii stau şi iarna pentru lucrările de pregătire şi pentru vara viitoare.

In sectoarele de logistică si industria alimentară sezonul cel mai ocupat este decembrie şi vara, căci în timpul sărbătorilor nevoia pentru produsele alimentare creşte şi distribuţia lor prin ţară se opreşte. Lunile cele mai lente sunt în noiembrie, ianuarie şi februarie. Sectorul tehnic este activ în tot timpul anului. Companiile olandeze deseori au proiecte planificate din timp şi ei angajează din timp anticipat.

Lucrările de construcţie din Olanda depind de condiţiile meteo. Dacă este timpul de îngheţ toate lucrările se opresc dar majoritatea timpului îngheţul nu durează mai mult de două săptămâni. Majoritatea companiilor de construcţie nu activează în timpul Crăciunului şi sărbătorilor de vară.

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

Statistica Qbis

Pentru a face cont de activitatea din an în an, Qbis colectează informaţia despre performanţa joburilor în Olanda şi despre persoanele recrutate în Olanda de la începutul anului 2009. Pentru mai multă informaţie vă rugăm să vizitaţi pagina Statistica Qbis.

Locuri de munca Olanda 2018 Locuri de munca Olanda 2018

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare