fbpx

Plata Salariul

Plata Salariul

Informați-vă despre Plata Salariul. Majoritatea lucrătorilor pleacă în Olanda din motivul financiar, din această cauză salariul este un aspect foarte important.
Suma banilor pe care o veţi primi depinde de domeniul (sectorul) în care activitaţi, poziţia şi numărul de ore. În orice caz minimum  garantat brut este de 1335 EUR pe lună.

Un lucrător necalificat recrutat de Qbis face între 800 şi 1200 de EUR pe lună. Aceast număr este remuneraţia pentru 40 de ore pe săptămînă după ce aţi plătit pentru chirie, asigurare, impozitele dar nu include cheltuierile pentru trai. Lucrătorii calificaţi, în dependentă de profesie, sunt plătiţi între 1000 – 2000 EUR pe lună după chirie, asigurare şi impozitilele dar înainte de cheltuirile pentru trai. Unii lucrători, aparte de salariu, sunt remuneraţi pentru transport. Aveţi în vedere că suma brut pentru lucrătorii olandezi este mai mare.

Împreună cu salariul pentru munca făcută în Olanda veţi fi remuneraţi pentru zilele de vacanţă (sărbători). Această remunerare este estimată pe baza orelor: fiecare oră de muncă contribuie la remunerarea de vacanţă. În dependenţă de agenţia de recrutare puteţi fi remuneraţi pentru fiecare vacanţă, ori de două ori pe an  (deobicei în iunie şi decembrie).

Verificați toate posturile vacante pentru Olanda

Cum eşti plătit în Olanda ?

Partenerii noştri plătesc pentru fiecare oră de lucru. În dependenţă de agenţia de recrutare, veţi fi plătit fiecare săptămână, în timp de două săptămîni ori odată în patru săptămâni. După ce salariul este dedus de chirie, asigurare şi impozitele plătite guvernului, suma de bani este transferată bancii care aţi indicat (olandeze de exemplu).

Pentru deschiderea contului în orice bancă olandeză este necesar să indicaţi numărul BSN (numărul SOFI), adresa reşedinţei şi contractul cu compania olandeză. Procesul poate lua timp până la patru săptămâni, vedeți recrutarea în Olanda pentru mai multe detalii.

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

De ce tinerii sunt plătiţi mai puţin ?

Conform legilor olandeze tinerii până la 23 de ani pot fi plătiţi mai puţin. Acest fapt se  argumentează astfel: cheltuielile tinerilor sunt mai  puţine decât la cei mai în vârstă. Cu cât mai tânără este persoana el-ea va fi plătit(ă) mai puţin pe oră.

În dependenţă de vârsta şi de agenţia de recrutare, salariul lunar al lucrătorilor mai tineri angajaţi prin Qbis este între 500 – 800 de EUR după chiria, asigurarea şi impozitele.

Rambursarea pentru lucrul în Olanda şi condiţiile de plată depind de agenţia de recrutate olandeză. Detaliile sunt discutate în timpul interviului cu unii din consultanţii Qbis.

Plata Salariul Plata Salariul

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare