fbpx

Recrutarea în Olanda

Recrutarea în Olanda

Sunteți interesați de recrutarea în Olanda? Dacă aveţi dificultăţi în gasirea unui loc de lucru şi aveţi dorinţa să fiţi recrutaţi în Olanda, soluţia cea mai uşoară este să vă adresaţi către agenţiile de angajare pentru ajutor. Cu 1.3 millione locuri de muncă şi un profit anual de 10 miliarde EURO, agenţiile de recrutare joacă un loc important în economia tării, societatea şi piaţa de joburi. Serviciile de recrutare  sunt folosite deasemenea şi de olandezi pentru cautarea lucratorilor din strainatate.

Verificați toate posturile vacante pentru Olanda

De ce agenţiile de recrutare ?

Majoritatea firmelor  se adresează către  agenţii de recrutare din cauza că este cea mai simplă metodă de găsirea a  lucrătorilor din strainatate. În aşa fel companiile olandeze transferă responsabilitatea când angajează şi revocă lucrătorii, economisesc timp, chiar şi plata este dirijată de aceste agenţii. Conform legilor olandeze de angajament, agenţiile de recrutate nu ai voie să înpună plată către persoanele ce caută de lucru. Ei sunt plătiţi de companiile ce caută lucrători. Acest principiu se aplica şi în cazul agentiei Qbis.

Când lucrătorii sunt recrutaţi, o companie de recruting din Olanda are grijă de documentele legate de lucru, acomodare, transport şi deasemenea salariul. Cind veţi ajunge în Olanda, persoana de contact este legată de agenţia de recrutare dar nu şi compania care vă angajează.

Scopul original a acestor agenţii de recrutare olandeze era să găsească lucrători temporari în timpul sezoanelor celor mai preocupate de Crăciun şi Paşti şi să ofere o înlocuire pentru personalul permanent (şi în timpul bolii de exemplu).

Situaţia personalului temporar s-a schimbat. De mai multe cazuri persoanele ce caută de lucru în Olanda lucreză pe poziţii permanente. Până acum majoritatea lucrătorilor recrutaţi  cu ajutorul angenţiei Qbis au fost pe poziţii necalificate în uzine, depozite ori în domeniul agriculturii. Când am intrat în legătură cu agenţii noi de recrutare am observat o creştere în nevoia lucrătorilor calificaţi ca sudori, operatori CNC,  instalatori de ferestre etc.

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

Caracteristicile angajamentului temporar în Olanda

Olanda a fost prima ţară unde angajatorul şi angajatul au semnat contractul temporar. Aşa fel de angajament sporeşte creşterea economică şi întelegerea reprezintă dorinţa agenţiilor să găsească lucrători care sunt flexibili în termenii de perioadă de lucru, orele de lucru, reşedinţa şi transport.

În majoritatea cazurilor contractele sunt fără limită dar ori-cum partenerii noştri olandezi preferă ca lucrătorii să stea pe o periodă mai îndelungată. Recrutarea în olanda, conform contractului temporar lucrătorul are dreptul la  o vacanţă de una-două săptămâni la fiecare trei-partu luni. Dacă doriţi să faceţi timp vacanţei, este necesar să  informaţi pe angajatorul vostru cu câteva săptămâni dinainte.

Dacă sunteţi înteresaţi de joburi în Olanda, contract temporar este o soluţie bună pentru şomaj şi o oportunitate ca să dobândiţi experienţă  de la un job in strainatate.

Recrutarea în Olanda Recrutarea în Olanda

Înregistrați-vă pentru munca în Olanda

Dupa inregistrare, colegii nostri va vor contacta in decurs de 1 zi lucratoare