fbpx
111 vizualizari

Mersul la sala de fitness în Olanda

111 vizualizari
Mersul la sala de fitness în Olanda

Nu este nou faptul că Olanda are un climat foarte ploios, de aceea mulți olandezi merg la sală în acele zile. O sală de fitness în olandeză se numește ´Sportschool´, care se traduce literalmente în scoală de sport.

Mersul la sală nu este numai sănătos pentru corpul tău, ci este și un loc minunat pentru a întâlni oameni noi. Majoritatea sălilor de fitness oferă mai multe pachete și prețuri, în funcție de dorința de a merge, de exemplu, doar de două ori pe săptămână, dacă doriți să utilizați piscina sau dacă doriți sfatul unui antrenor personal. Unele săli de sport sunt foarte complete în ceea ce oferă, cum ar fi pistele de squash, pereții de escaladă și terenurile de tenis.

Contract sau plata per vizită

De cele mai multe ori vei primi o reducere atunci când contactezi o sală de fitness pentru 12 luni. Dar poate doriți să verificați perioada șederii dumneavoastră în Olanda. Ar fi o pierdere de bani dacă plecați în acele 12 luni. Asigurați-vă că menționați sălii de sport dacă preferați să plătiți per vizită sau pe lună. De asemenea, ar trebui să luați în considerare lunile de vară în care poate preferați să faceți sport afară.

Faceți o încercare gratuită

proape toate sălile de sport oferă o încercare gratuită pentru a experimenta sala. Asigurați-vă că discutați cu oamenii din jur și cereți sfaturi. Cu încercarea gratuită puteți verifica igiena dușurilor și a dulapurilor și puteți vedea ceea ce au de oferit. Ați putea, de asemenea, să vă alăturați unei lecții de grup.

Mai jos vă oferim mai multe lanțuri de săli de fitness care sunt populare în Olanda.

Basic Fit

O sală foarte cunoscută este Basic Fit. O sală de fitness foarte modernă, cu multe locații (152!) din care să alegeți. De asemenea, au o aplicație pentru sport acasă și oferă mai multe pachete din care să alegeți.

Fit for free

Chiar dacă numele lor ar putea spune că e gratuit, nu este cazul. Dar sunt ieftini și au în jur de 88 de locații în Olanda. Aceștia oferă un contract nelimitat pentru doar 16,99 euro.
De asemenea, au o opțiune pentru dumneavoastră de a lucra pentru atingerea unui obiectiv, cum ar fi pierderea în greutate, creșterea masei musculare sau reabilitarea.

13.06.2020

Mi s-ar potrivi să muncesc în străinătate?

  • Ești apt fizic
  • Motivat
  • Dorești să lucrezi și să locuiești cu persoane din diferite țări
  • Dorești să câștigi cel puțin 1750 Euro pe lună

Excelent, Qbis te poate ajuta să găsești de lucru în străinătate

Obține o ofertă de muncă

Cereti mai multe informatii despre munca in strainatate

Cereti informatii personalizate de la QBIS