Prelucrarea metalelor

Joburi în prelucrarea metalelor

În acest moment sunt 0 poziţii libere în sectorul prelucrării metalelor.
Cauți de lucru în străinătate ca sudor, tinichigiu, instalator sau operator CNC? Atunci nu trebuie să mai cauți. Qbis îţi poate oferi lucru în Olanda, Germania şi Belgia. Verifică poziţiile care sunt disponibile în acest moment în industria metalurgică.

Lucrând ca sudor în străinătate

În cadrul industriei metalurgice există diferite sarcini. Ca sudor racordezi diferite piese din metal folosind presiunea şi căldura. Datorită sudorului sunt create noi produse şi componente care sunt folosite spre exemplu la maşini, construcţii sau ambalaje.

Care sunt sarcinile tale zilnice ca sudor în străinătate?

  • Lucrezi pe baza unui desen sau instrucţiuni de lucru.
  • Pregătirea şi curăţarea materialelor.
  • Reglarea şi potrivirea uneltelor de sudură.
  • Pregătirea îmbinărilor de sudură.
  • Crearea conexiunilor folosind MIG-, MAG-, TIG sau sudura cu electrozi.
  • Ai grijă de întreținerea echipamentului de sudură.

Salariul pe care îl câştigi în străinătate ca sudor depinde de experienţa şi cunoştinţele tale. Ca sudor cu experiență aşteaptă-te să câştigi în Olanda circa 2.500 Euro net pe lună.

Procesarea metalului folosind o maşină

O sarcină importantă în cadrul industriei metalelor este realizată de un operator CNC. Operatorul CNC controlează o maşină ce proceseză metalul şi dă metalului o formă apropiată produsului final.

Dacă ai experienţă ca operator CNC cu strunjirea, șlefuirea, îndoirea sau ștanțarea metalului, atunci Qbis va avea cu siguranţă de lucru pentru tine în Olanda sau în Germania.

Derulează printre posturile libere pentru a verifica ce poziţii sunt disponibile astăzi pentru tine. Chiar dacă nu este nicio poziţie liberă în acest moment, poţi solicita totuși de lucru în industria metalurgică. Qbis este conectată cu multe companii din Olanda şi Germania care sunt dispuse să accepte lucrători metalurgici care caută de lucru în străinătate.

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Sudori Mig/Mag (autogen) Mindelheim, in Germania

starstarstarstarstar_half4 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
German recruitment agency
Mindelheim, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 52 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Căutăm sudori cu experienţă care vor avea unele din următoarele sarcini: Arc manual (process 111) şi Sudura MIG/MAG (autogen); Sudura ţevilor; Controlul pieselor finisate; Lucrul independent în conformitate cu schiţele/desenele tehnice.

Fierar in Olanda

starstarstarstarstar0
Fierar in Olanda
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 102 zilePosturile vacante: 1/2
Arhiva

Veti lucra intr-o companie de producerea structurilor metalice. Se vor efectua diferite sarcini legate de aschiere si alte procese de prelucrarea metalelor. Trebuie sa fiti flexibil, este posibil ca veti efectua si alte sarcini in aceasta companie. Acest lucru necesita o rezistenta fizica.

Sudori construcții/naval Drachten, in Olanda

starstarstarstarstar0
Sudori construcții/naval Drachten, in Olanda
Drachten, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 102 zilePosturile vacante: 0/1
Arhiva

Partenerii noștri din Olanda sunt în căutarea sudorilor pentru proiecte de construcții și în șantiere navale. Se lucrează cu macarale de construcții. Veți lucra împreună cu tinighijii navali/construcții. Sarcina principala va fi să îndepliniți sarcinile conform planului tehnic.

Sudor TIG in Olanda

starstarstarstarstar0
SMINK
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 184 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partenerii nostri olandezi cauta sudori TIG cu experienta de sudat teava. Veti suda otel inoxidabil in difertie pozitii (preferabil sa aveti certificarea 6G valabila). Munca este pe un termen lung (6-12+ luni), se lucreaza intre 40-60 de ore pe saptamana.

Sudori țevi (Pipe welders) Utrecht, in Olanda

starstarstarstarstar0
Warmtebouw
Utrecht, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 184 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Clientul nostru caută sudori cu autorizație TIG (141) și 111 (electrod). Veți suda tevi de metal negre în diferite poziții, astfel încât candidații trebuie să aibă certificat 6G. Grosimea poate fi de aproximativ 20 mm. Această slujbă este de cel puțin trei luni, pe săptămână veți lucra în jur de 40 de ore, orele suplimentare...

Asistent prelucrare metale Mook, in Olanda

starstarstarstar_borderstar_border1
Coatinc factory
Mook, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 528 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partnerii noștri din Olanda sunt în căutarea lucrătorilor pentru un client care se ocupă cu prelucrearea metalilor, anume pentru zincare și vopsire. Rolul vostru principal va fi să pregătiți piesele din metal: curățirea și agățarea pieselor pe furci speciale. Acest loc de muncă necesită o rezistență fizică.