Prelucrarea metalelor

Joburi în prelucrarea metalelor

În acest moment sunt 0 poziţii libere în sectorul prelucrării metalelor.
Cauți de lucru în străinătate ca sudor, tinichigiu, instalator sau operator CNC? Atunci nu trebuie să mai cauți. Qbis îţi poate oferi lucru în Olanda, Germania şi Belgia. Verifică poziţiile care sunt disponibile în acest moment în industria metalurgică.

Lucrând ca sudor în străinătate

În cadrul industriei metalurgice există diferite sarcini. Ca sudor racordezi diferite piese din metal folosind presiunea şi căldura. Datorită sudorului sunt create noi produse şi componente care sunt folosite spre exemplu la maşini, construcţii sau ambalaje.

Care sunt sarcinile tale zilnice ca sudor în străinătate?

  • Lucrezi pe baza unui desen sau instrucţiuni de lucru.
  • Pregătirea şi curăţarea materialelor.
  • Reglarea şi potrivirea uneltelor de sudură.
  • Pregătirea îmbinărilor de sudură.
  • Crearea conexiunilor folosind MIG-, MAG-, TIG sau sudura cu electrozi.
  • Ai grijă de întreținerea echipamentului de sudură.

Salariul pe care îl câştigi în străinătate ca sudor depinde de experienţa şi cunoştinţele tale. Ca sudor cu experiență aşteaptă-te să câştigi în Olanda circa 2.500 Euro net pe lună.

Procesarea metalului folosind o maşină

O sarcină importantă în cadrul industriei metalelor este realizată de un operator CNC. Operatorul CNC controlează o maşină ce proceseză metalul şi dă metalului o formă apropiată produsului final.

Dacă ai experienţă ca operator CNC cu strunjirea, șlefuirea, îndoirea sau ștanțarea metalului, atunci Qbis va avea cu siguranţă de lucru pentru tine în Olanda sau în Germania.

Derulează printre posturile libere pentru a verifica ce poziţii sunt disponibile astăzi pentru tine. Chiar dacă nu este nicio poziţie liberă în acest moment, poţi solicita totuși de lucru în industria metalurgică. Qbis este conectată cu multe companii din Olanda şi Germania care sunt dispuse să accepte lucrători metalurgici care caută de lucru în străinătate.

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Operator taiere tevi cu laser Uden, in Olanda, de la 13,00€ catre 16,00€/ora

starstarstarstarstar0
Metaal Techniek Uden
Uden, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 126 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

MTU, localizata in Uden, Olanda, specizliata in taieri cu laser, este in cautare de operator taiere tevi cu laser. Acest lucrator va fi capabil sa indeplineasca urmatoarele sarcini: Operarea uneltelor de asamblare, marcare cu laser, sudura laser si echipamente EDM in concordanta cu instructiunile de lucru; Executa sarcini scrise interpretand o varietate de instrucțiuni tehnice...

Sudor TIG/MIG-MAG in Olanda, de la 12,00€ catre 15,00€/ora

starstarstarstarstar0
Yver
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 161 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Partenerul nostru din Olanda este in cautare de lucratori calificati cu experienta. In momentul de fata, au nevoie de un sudor TIG si/sau MIG-MAG. Veti fi responsabil pentru procesul de fabricatie – de la materialele de baza pana la produsul finit. Sarcinile de lucru vor include: pregatirea cu fatete de slefuire pentru sudare; sudare; masurare;...

Vopsire electrostatica Olanda, in Germania

starstarstarstarstar_half4 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
German recruitment agency
Olanda, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 175 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Ca vopsitor electrostatic veti lucra cu piese de marimi medii (pana 15 kg). Veti lucra un un pistol pulverizator sub presiune. La locul de munca se foloseste vopseaua pe baza de apa si acid.

Fierar in Olanda

starstarstarstarstar0
Fierar in Olanda
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 310 zilePosturile vacante: 1/2
Arhiva

Veti lucra intr-o companie de producerea structurilor metalice. Se vor efectua diferite sarcini legate de aschiere si alte procese de prelucrarea metalelor. Trebuie sa fiti flexibil, este posibil ca veti efectua si alte sarcini in aceasta companie. Acest lucru necesita o rezistenta fizica.

Sudori construcții/naval Drachten, in Olanda

starstarstarstarstar0
Sudori construcții/naval Drachten, in Olanda
Drachten, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 310 zilePosturile vacante: 0/1
Arhiva

Partenerii noștri din Olanda sunt în căutarea sudorilor pentru proiecte de construcții și în șantiere navale. Se lucrează cu macarale de construcții. Veți lucra împreună cu tinighijii navali/construcții. Sarcina principala va fi să îndepliniți sarcinile conform planului tehnic.

Sudor TIG in Olanda

starstarstarstarstar0
SMINK
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 392 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partenerii nostri olandezi cauta sudori TIG cu experienta de sudat teava. Veti suda otel inoxidabil in difertie pozitii (preferabil sa aveti certificarea 6G valabila). Munca este pe un termen lung (6-12+ luni), se lucreaza intre 40-60 de ore pe saptamana.