Servicii

Joburi strainatate în servicii

În acest moment sunt 1 joburi disponibile referitoare la servicii.

Cauți de lucru în străinătate în servicii? Qbis are disponibile atât joburi calificate cât şi necalificate nu doar în hoteluri şi restaurante, ci la fel de bine în domeniul îngrijirilor medicale în Olanda, Germania şi Belgia. Verifică poziţiile care sunt disponibile în acest moment.

Cititi mai mult

Lucrul în industria de turism din străinătate

Dacă îţi place să vorbeşti cu diverse persoane şi îţi place să faci parte din crearea unei experienţe uimitoare pentru turişti, atunci ar putea fi potrivit pentru tine să lucrezi în industria de turism din Olanda, Germania sau Belgia. Pentru lucrul în sectorul turistic nu se cere experienţă. Fără experienţă poţi începe să lucrezi ca student în lunile de vară pe coasta Belgiei ca angajat la restaurant. Pentru persoanele care nu au experienţă dar ar vrea să stea pentru o perioadă mai mare de timp în străinătate o opţiune perfectă este slujba de lucrător în curăţenie în camerele de hotel din Amsterdam. Este o opţiune importantă pentru cei care sunt în căutare de lucru în şi aproape de capitala Olandei, Amsterdam.

De asemenea oferim joburi pentru persoanele care au experienţă în sectoarele turistice. Pentru bucătari de exemplu sau ajutori de bucătar există deseori poziţii libere în Olanda, Belgia şi Germania.

Lucrul în sistemul medical din străinătate

Cauți de lucru în sectorul medical din străinătate? Qbis oferă mai multe opţiuni pentru îngrijitori şi asistenți medicali care sunt interesaţi să lucreze în Olanda sau Germania.

În Germania Qbis oferă oportunităţi pentru asistenți medicali care pot comunica în germană şi au diplomele recunoscute de un ‘Anerkennung’. Pentru asistenții medicali care sunt interesați să lucreze în sistemul medical din Olanda nu există obligaţia de a vorbi limba olandeză deoarece partenerii noştri organizează cursuri de olandeză.

Dacă îţi place să ai grijă de persoane vârstnice în Germania şi ai motivaţia să fii tot timpul la dispoziţia lor, Qbis te poate de asemenea ajuta să obţii o slujbă de îngrijitor. Pentru a solicita o slujbă de îngrijitor în Germania se aşteaptă ca tu să poţi comunica în germană.

Îţi place să aduci valoare adăugată societăţii şi îţi place să muncești cu şi pentru alte persoane? Atunci lucrul în sectorul medical din străinătate poate fi potrivit pentru tine. Verifică ce posturi libere sunt disponibile în sectorul serviciilor şi solicită astăzi un job în străinătate!

Bucatar Nordlingen, in Germania

starstarstarstarstar_half4 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
German recruitment agency
Nordlingen, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 14 zilePosturile vacante: 1/1

Partenerii nostri din Germania cauta bucatari pentru munca in domeniul HoReCa. Contractele de angajare sunt semnate cu agentia partenera din Germania. Bucatarul va fi responsabil de asigurarea normelor de igiena la locul de munca, coordonarea aprovizionarii, monitorizarea comenzilor si pregatirea mancarii.

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Camerista Amsterdam, in Olanda, de la 10,51€/ora

starstarstarstarstar_border17
VDB
Amsterdam, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 8 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Noul nostru client cauta cameriste pentru unul din cele mai mari hoteluri din Amsterdam. Compania va ofera trainningul necesar unui astfel loc de munca. Responsabilitatile dvs vor fi urmatoarele: -Curatarea, aspirarea, stergerea prafului, lustruirea podelelor si serviciul de livrare a cerintelor clientilor conform procedurilor hotelului. -Intampinarea tuturor oaspetilor intr-o maniera politicioasa; -Schimbarea lenjeriilor de pat...

Asistenta Medicala Waalvijk, in Olanda

starstarstarstarstar0 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
T&S
Waalvijk, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 56 zilePosturile vacante: 4/4
Arhiva

Clientul nostru din Olanda caută asistente medicale. Acest post presupune îngrijirea persoanelor cu probleme de sanatate, măsurarea tensiunii arteriale, administrarea unei injecții sau aplicarea unei perfuzii. De asemenea, schimbarea pansamentelor și administrarea medicamentelor face parte din munca dvs. De exemplu, persoanele pe care le ingrijiti se recuperează in urma intervențiilor chirurgicale sau sunt persoane care...

Agency coordinator (Lithuanian/Latvian people) Oirlo, in Olanda

starstarstarstarstar2
B2works
Oirlo, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 56 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

· Working as a coordinator in Area Venlo, maybe later to area Waalwijk · Communication between employees and office · Answering questions from employees · Assisting with transport · Confidential adviser for all Lithuanian/Latvian employees · Keep up the office policy

Lucrator curatenie in Olanda, de la 10,83€/ora

starstarstarstarstar1
CSU
Olanda, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 132 zilePosturile vacante: 0/2
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda cauta persoane noi pe perioada verii din luna iunie pana in septembrie. Compania pentru care veti lucra ofera servicii de curatenie in parcuri, bungalouri si in case, in Olanda. In functie de nevoile clientului, sarcinile de lucru presupun curatarea casei si a terasei, exista posibilitatea de a face si paturile. In...

Camerista Amsterdam, in Olanda, de la 9,21€ catre 10,53€/ora

starstarstarstarstar_border17
VDB
Amsterdam, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 162 zilePosturile vacante: 5/5
Arhiva

Noul nostru client cauta cameriste pentru unul din cele mai mari hoteluri din Amsterdam. Compania va ofera trainningul necesar unui astfel loc de munca. Responsabilitatile dvs vor fi urmatoarele: -Curatarea, aspirarea, stergerea prafului, lustruirea podelelor si serviciul de livrare a cerintelor clientilor conform procedurilor hotelului. -Intampinarea tuturor oaspetilor intr-o maniera politicioasa; -Schimbarea lenjeriilor de pat...