Servicii

Joburi strainatate în servicii

În acest moment sunt 2 joburi disponibile referitoare la servicii.

Cauți de lucru în străinătate în servicii? Qbis are disponibile atât joburi calificate cât şi necalificate nu doar în hoteluri şi restaurante, ci la fel de bine în domeniul îngrijirilor medicale în Olanda, Germania şi Belgia. Verifică poziţiile care sunt disponibile în acest moment.

Cititi mai mult

Lucrul în industria de turism din străinătate

Dacă îţi place să vorbeşti cu diverse persoane şi îţi place să faci parte din crearea unei experienţe uimitoare pentru turişti, atunci ar putea fi potrivit pentru tine să lucrezi în industria de turism din Olanda, Germania sau Belgia. Pentru lucrul în sectorul turistic nu se cere experienţă. Fără experienţă poţi începe să lucrezi ca student în lunile de vară pe coasta Belgiei ca angajat la restaurant. Pentru persoanele care nu au experienţă dar ar vrea să stea pentru o perioadă mai mare de timp în străinătate o opţiune perfectă este slujba de lucrător în curăţenie în camerele de hotel din Amsterdam. Este o opţiune importantă pentru cei care sunt în căutare de lucru în şi aproape de capitala Olandei, Amsterdam.

De asemenea oferim joburi pentru persoanele care au experienţă în sectoarele turistice. Pentru bucătari de exemplu sau ajutori de bucătar există deseori poziţii libere în Olanda, Belgia şi Germania.

Lucrul în sistemul medical din străinătate

Cauți de lucru în sectorul medical din străinătate? Qbis oferă mai multe opţiuni pentru îngrijitori şi asistenți medicali care sunt interesaţi să lucreze în Olanda sau Germania.

În Germania Qbis oferă oportunităţi pentru asistenți medicali care pot comunica în germană şi au diplomele recunoscute de un ‘Anerkennung’. Pentru asistenții medicali care sunt interesați să lucreze în sistemul medical din Olanda nu există obligaţia de a vorbi limba olandeză deoarece partenerii noştri organizează cursuri de olandeză.

Dacă îţi place să ai grijă de persoane vârstnice în Germania şi ai motivaţia să fii tot timpul la dispoziţia lor, Qbis te poate de asemenea ajuta să obţii o slujbă de îngrijitor. Pentru a solicita o slujbă de îngrijitor în Germania se aşteaptă ca tu să poţi comunica în germană.

Îţi place să aduci valoare adăugată societăţii şi îţi place să muncești cu şi pentru alte persoane? Atunci lucrul în sectorul medical din străinătate poate fi potrivit pentru tine. Verifică ce posturi libere sunt disponibile în sectorul serviciilor şi solicită astăzi un job în străinătate!

Camerista Amsterdam, in Olanda, de la 10,51€/ora

starstarstarstarstar_border18
VDB
Amsterdam, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 4 zilePosturile vacante: 5/5

Noul nostru client cauta cameriste pentru unul din cele mai mari hoteluri din Amsterdam. Compania va ofera trainingul necesar unui astfel loc de munca. Responsabilitatile dvs vor fi urmatoarele: Curatarea, aspirarea, stergerea prafului, lustruirea podelelor si serviciul de livrare a cerintelor clientilor conform procedurilor hotelului. -Intampinarea tuturor oaspetilor intr-o maniera politicioasa; Schimbarea lenjeriilor de pat...

Bucatar Nordlingen, in Germania

starstarstarstarstar_half4 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
German recruitment agency
Nordlingen, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 12 zilePosturile vacante: 1/1

Partenerii nostri din Germania cauta bucatari pentru munca in domeniul HoReCa. Contractele de angajare sunt semnate cu agentia partenera din Germania. Bucatarul va fi responsabil de asigurarea normelor de igiena la locul de munca, coordonarea aprovizionarii, monitorizarea comenzilor si pregatirea mancarii.

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Vopsitor Auto Olanda, in Belgia

starstarstarstarstar0
Vopsitor Auto Olanda, in Belgia
Olanda, Belgia
Postul vacant este disponibil pentru 22 zilePosturile vacante: 1/2
Arhiva

Ca vopsitor trebuie sa fiti gata să pregătiţi maşina pentru vopsire. Trebuie să aveţi experienţa necesară în acest domeniu. Veţi lucra cu diferite feluri de maşini, dar pentru început veţi fi testat în primele două zile.

Ingrijire batrani in Germania

starstarstarstarstar0 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
Ingrijire batrani in Germania
Germania, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 22 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partenerii nostri din Germania cauta persoane cu experienta pentru ingrijirea batrinilor la azil si domiciliu. Nu platiti nici un comision.Este posibil sa lucrati si in week-end. Daca aveti pregatirea necesara si dorinta de a pleca in Germania, asteptam aplicatiile Dvs.

Fabrica procesare produse din carne Nijmegen, in Olanda

starstarstarstar_halfstar_border12
Meat factory
Nijmegen, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 22 zilePosturile vacante: 3/3
Arhiva

Partenerii nostri din Olanda cauta lucratori flexibili pentru munca in fabrici de mezeluri. Lucrul zi de zi va include taiarea carnei, inpachetarea, etichetarea produselor. Veti fi instruiti in primele saptamani. Se lucreaza in trei schimburi (de dimineata, dupa-amiza, de noapte). Salariul este platit lunar/saptamanal. Cazarea si asigurarea medicala sunt oferite automat (se deduce din salariul...

Job pentru STUDENTI (Perioada de vara) Olanda, in Belgia

starstarstarstar_borderstar_border1
One of Axintor’s clients
Olanda, Belgia
Postul vacant este disponibil pentru 22 zilePosturile vacante: 9/10
Arhiva

Partenerii noștri din Belgia caută candidați pentru poziția de ajutor bucătătari, . Datoria dvs. va fi să ajutați în bucătărie cu prepararea mâncăruri reci și calde, ajutând la curățenie, ajutând la bar etc. Restaurantul în care veți lucra este întotdeauna ocupat, astfel încât există o mare probabilitate de ore suplimentare.