Servicii

Joburi strainatate în servicii

În acest moment sunt 1 joburi disponibile referitoare la servicii.

Cauți de lucru în străinătate în servicii? Qbis are disponibile atât joburi calificate cât şi necalificate nu doar în hoteluri şi restaurante, ci la fel de bine în domeniul îngrijirilor medicale în Olanda, Germania şi Belgia. Verifică poziţiile care sunt disponibile în acest moment.

Cititi mai mult

Lucrul în industria de turism din străinătate

Dacă îţi place să vorbeşti cu diverse persoane şi îţi place să faci parte din crearea unei experienţe uimitoare pentru turişti, atunci ar putea fi potrivit pentru tine să lucrezi în industria de turism din Olanda, Germania sau Belgia. Pentru lucrul în sectorul turistic nu se cere experienţă. Fără experienţă poţi începe să lucrezi ca student în lunile de vară pe coasta Belgiei ca angajat la restaurant. Pentru persoanele care nu au experienţă dar ar vrea să stea pentru o perioadă mai mare de timp în străinătate o opţiune perfectă este slujba de lucrător în curăţenie în camerele de hotel din Amsterdam. Este o opţiune importantă pentru cei care sunt în căutare de lucru în şi aproape de capitala Olandei, Amsterdam.

De asemenea oferim joburi pentru persoanele care au experienţă în sectoarele turistice. Pentru bucătari de exemplu sau ajutori de bucătar există deseori poziţii libere în Olanda, Belgia şi Germania.

Lucrul în sistemul medical din străinătate

Cauți de lucru în sectorul medical din străinătate? Qbis oferă mai multe opţiuni pentru îngrijitori şi asistenți medicali care sunt interesaţi să lucreze în Olanda sau Germania.

În Germania Qbis oferă oportunităţi pentru asistenți medicali care pot comunica în germană şi au diplomele recunoscute de un ‘Anerkennung’. Pentru asistenții medicali care sunt interesați să lucreze în sistemul medical din Olanda nu există obligaţia de a vorbi limba olandeză deoarece partenerii noştri organizează cursuri de olandeză.

Dacă îţi place să ai grijă de persoane vârstnice în Germania şi ai motivaţia să fii tot timpul la dispoziţia lor, Qbis te poate de asemenea ajuta să obţii o slujbă de îngrijitor. Pentru a solicita o slujbă de îngrijitor în Germania se aşteaptă ca tu să poţi comunica în germană.

Îţi place să aduci valoare adăugată societăţii şi îţi place să muncești cu şi pentru alte persoane? Atunci lucrul în sectorul medical din străinătate poate fi potrivit pentru tine. Verifică ce posturi libere sunt disponibile în sectorul serviciilor şi solicită astăzi un job în străinătate!

Asistent medical (1880 € net) Hechingen, in Germania, de la 11,35€/ora

starstarstarstarstar_half4 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
German recruitment agency
Hechingen, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 38 zilePosturile vacante: 1/1

Clientul nostru din Germania cauta asistenti medicali. Principalele sarcini de lucru presupun: a avea grija de batrani; a ajuta cu schimbatul hainelor, mancat; igiena personala. Salariul lunar la 168 de ore lucrate (22 de zile) va fi aproximativ 1880 € net (dupa taxe). Salariul pe ora este de 11.35 € brut, plus plata neta zilnica de...

Arhiva
Oferte de munca in strainatate

Camerista Amsterdam, in Olanda, de la 10,51€/ora

starstarstarstarstar_border18
VDB
Amsterdam, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 59 zilePosturile vacante: 5/5
Arhiva

Noul nostru client cauta cameriste pentru unul din cele mai mari hoteluri din Amsterdam. Compania va ofera trainingul necesar unui astfel loc de munca. Responsabilitatile dvs vor fi urmatoarele: Curatarea, aspirarea, stergerea prafului, lustruirea podelelor si serviciul de livrare a cerintelor clientilor conform procedurilor hotelului. -Intampinarea tuturor oaspetilor intr-o maniera politicioasa; Schimbarea lenjeriilor de pat...

Ospatarita (Restaurant Caraibean) Amsterdam, in Olanda, de la 10,00€ catre 11,00€/ora

starstarstarstarstar0
Boótoe
Amsterdam, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 113 zilePosturile vacante: 2/2
Arhiva

Partenerii nostri olandezi au un nou loc de munca disponibil. Restaurantul si barul Caribbean grill cauta doua ospatarite. Principala cerinta – ospatarita cu experienta motivata si prietenoasa , pregatita sa lucreze in Amsterdam pe perioada indelungata. Ospataritele vor trebui sa cunoasca meniul, sa intampine oaspetii si sa urmeze fluxul de lucru. Restaurantul ofera ore de...

Bucatar (Restaurant Caraibean) Amsterdam, in Olanda, de la 11,00€ catre 13,00€/ora

starstarstarstarstar0
Boótoe
Amsterdam, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 115 zilePosturile vacante: 0/1
Arhiva

Restaurantul Caribbean grill cauta bucatar. Principala cerinta – bucatar motivat cu experienta in bucatarie si pregatit sa munceasca in Amsterdam pe perioada indelungata. Experienta in BBQ est necesara. Bucatarul va coordona sarcinile in bucatarie, pregatind diferite preparate din meniul restaurantului. Restaurantul ofera ore de lucru stabile, amtosfera este una relaxata iar colegii sunt prietenosi.

Housekeeper (rental apartments) Amsterdam, in Olanda, de la 10,00€/ora

starstarstarstarstar0 supervised_user_circle
CUPLURILE ACCEPTATE
Dutchstar
Amsterdam, Olanda
Postul vacant este disponibil pentru 128 zilePosturile vacante: 6/6
Arhiva

Our new partners are looking for housekeeping employees to work in Amsterdam. The company has rental apartments and hotels in the Amsterdam area. Your tasks will include: Clean hotel rooms & tourist apartments, including making the beds with fresh laundry. Clean restaurants, shops, offices. Drive by bicycle from location to location in the city. Move...

Bucatar Nordlingen, in Germania

starstarstarstarstar_half4 language
LIMBA ENGLEZA NU ESTE OBLIGATORIE
German recruitment agency
Nordlingen, Germania
Postul vacant este disponibil pentru 143 zilePosturile vacante: 1/1
Arhiva

Partenerii nostri din Germania cauta bucatari pentru munca in domeniul HoReCa. Contractele de angajare sunt semnate cu agentia partenera din Germania. Bucatarul va fi responsabil de asigurarea normelor de igiena la locul de munca, coordonarea aprovizionarii, monitorizarea comenzilor si pregatirea mancarii.